Indiatur

Fantastiske dager i India inntil nå!

2016-02-03 14.04.04

To første dagene fulle av samtaler og møter. Nytt styre for Restoration India er installert . Nå med Thomas George som styreleder. Han har jeg kjent i over 20 år og har full tillit til på alle måter. Resten av styret er folk jeg har kjent siden Dr. Jobs kampanje i Chennai i 99, alle folk med store kvaliteter, ikke minst trofasthet. Jeg bor hos Dr David Samuel en godmann som gjerne åpner hjemmet sitt for misjonens tjeneste.

 

Fredag lørdag og Søndag var jeg hos Apostel Tankachan i Tiruvallur. En veldig interessant mann med en stor visjon fra Gud.

2016-01-31 14.36.51-1

Jeg mødte han sist jeg var i India, da var han i full gang med å bygge sin livsvisjon. En kirke med balkonger i to etasjer, med plass til 5000 mennesker. Bygningen var ikke ferdig da, men ble innvidd i sommer, så her har det gått radig. En mann med stor tro og en stor visjon. Han har vært med å starte 27 menigheter i området og var den første som kom til byen på 70-tallet med pinsebudskapet. Han har en stor byrde for India og har startet bibelskoler i 8 forskjellige stater i India. Nå er det ikke så lett å drive fultidsbeibelskoler lenger så han ble i fyr og flamme når han hørt om visjonen og arbeidet med å starte og drive Schools Of Ministry over hele India med vanlige lekfolk som hovedmålgruppe.

2016-01-31 14.35.52

Det nye kirkesenteret som har plass til 5000 mennesker blir nå et flott sentralt konferansesenter som blir brukt til konferanser hvor alle de 27 menighetene blir invitert og deltar. Neste januar (2017) vil han invitere til en stor konferanse hvor han inviterer alle de 27 menighetene til tre fantastiske dager med Guds kraft og herlig undervisning. Thomas George som også var med på møtene ble også invitert til konferansen. Apostel Thankashan var veldig begeistret for møtene og undervisningen og sier at hans folk er rede for en ny tid med både sterke møter med Guds kraft og for undervisningen som han opplevde som frigjørende og trosoppbyggende. Etter det siste møtet ble vi enige om å starte bibelskoler (RSOM) i så mange av menighetene som mulig. Dette er det vi har hatt bruk for i lengre til og dere har blitt sendt av Gud for å hjelpe oss å utbre Guds Rike både i denne byen og I India var hans begeistrede ord. Under konferansen som skal holdes i konferansesenteret i Januar 2017 vil det bli arrangert RSOM-graduation for alle elevene som har gått skole i Restoration under 2016.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s