Kan vi importere vekkelse?

richard owusujennifer mirembe

Velkommen til møtene både i Ås Kulturhus og Trondheimsveien 5, Oslo og søndag 13 mars i Ås og konferansen 17-20 mars i Ås!

Onsdag 16 mars kl 19.00 har Familiekirken møte i Oslo med Richard Owusu og Jennifer Mirembe som en opptakt til konferansen som starter torsdag i Ås.
Adresse: Trondheimsveien 5, 0560 Oslo.

Apostlenes gjerninger 16 v.9 «Om natten hadde Paulus et syn: Han så en makedonier som stod der og bønnfalt ham og sa: Kom over til Makedonia og hjelp oss!»

I mars har vi invitert en predikant til Norge, Biskop Richard Owusu fra Ghana! Denne mannen mødte jeg i Uganda på predikantseminar sist august. Når han prekte ble det utgytt en ånd av bønn og salvelsen og herligheten manifisterte seg sterkt. Når individer søkte forbønn fikk vi se Guds kraft virkelig i bevegelse. Mange ble befriet fra sykdommer og stor frihet kom som resultat av disse møtene.

Det kan hende vi tror på helbredelse i Norge, men skal vi være ærlige er det ikke alltid det skjer så mange helbredelser på våre møter. Vi har læren, men ikke alltid kraften.

Vi har mye bra i norsk kristenhet. Mye god undervisning. Så mye at vi nesten svømmer i den. Vi har fine menigheter, så fine, så fine! Noen ganger lurer jeg på om vi har blitt for fine. Vi må passe oss, så vi ikke blir så fine og så polerte at vi lukker Den Hellige Ånd ute. Vi vil ha vekkelse, jo, jo! Men, hva slags vekkelse?! Litt snill, pen vekkelse kanskje! Med mye folk, men helst ferdig helligjorte mennesker uten for mange problemer. Ikke for mye kraft og manifestasjoner i møtene, folk kan jo tro at vi er mindre begavede! Litt kraft og herlighet, men ikke for mye. Vi skal jo helst ikke miste kontrollen.

Da vi bodde i Kenya ble vi vant til å «miste kontrollen». Det var møter som varte 6-7 timer. Guds kraft var der. Det var ikke først og fremst fordi predikanten ikke visste når han skulle stoppe, men folk ville ikke gå hjem! Herligheten lå tykt i møtet og Guds mirakuløse kraft manifesterte seg.KONFERANSE

Jeg lengter etter at Gud skal gjøre sitt inntog her i Norge! Jeg har sett det i India, jeg har sett det i Afrika. Når de første pinsevenner opplevde vekkelse i Norge, var herligheten der. Folk mødte Gud til ånd, sjel og kropp! Folk ble helbredet! De lå under kraften i timer! Og de ble kritisert i Aftenposten! Pytt med litt kritikk! Vi har snart blitt så politisk korrekte at ikke engang djevelen blir fornærmet! La oss få tilbake den ekte Pinsekraften!

Vi er ca 700 millioner Pinsekarismatiske kristne på jorden idag! De fleste i Afrika og Sør Amerika hvor de har en sterk manifestasjon av det overnaturlige! Vi har nesten utviklet en mirakelfri sone i Skandinavia hvor vi nesten ikke ser noen ting av det overnaturlige! Kanskje Gud trenger å sende en «Paulus» eller andre av sine tjenere igjen for å vise oss det egentlige evangeliet: «Evangeliet med kraft».

Velkommen til møtene både i Ås Kulturhus og Trondheimsveien 5 i Oslo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s