EVANGELIET GÅR FRAM I INDIA

MISJON GJENNOM RSOM-BIBELSKOLER
Restoration School of Ministry RSOM har 6 bibelskoler, hvor både troende og tjenestegaver blir trent til å utføre tjeneste i Guds rike.

Det var stor begeistring da to nylig avsluttede bibelskoler hadde graduation i Zion Church Jollarpet sine lokaler. Den ene gruppen kom hele veien fra Chennai, og den andre gruppen var trent i lokalene til våre ledere Violet og Suresh Kumar i Jollarpet. Fine pyntede lokaler møtte oss når vi skulle feire graduation og alle elevene hadde fine drakter og hatter. Det er høytidelig når man har fullført et helt år med RSOM bibelskole som utruster både troende og tjenestegaver for tjeneste i Guds Rike! Elevene fikk høytidelige hilsener fra lederne for skolen, vi fikk høre herlige vitnesbyrd fra to elever, og jeg talte og oppmuntret elevene til å gå ut i tjeneste for evangeliet!

Ny stat åpner for Restoration

Bangarpet i Karnattaka
Omtrent to og en halv times kjøring fra Jollarpet ligger nabostaten Karnattaka. Her hadde vi et pastorsmøte og et kveldsmøte i byen Bangarpet. 40 pastorer var med og jeg talte om drømmer som er fra Gud og som går i oppfyllelse. Josef fra Gamle testamentet var utgangspunktet, han var både en drømmer og drømmetyder som fikk se sine drømmer gå i oppfyllelse. Jeg talte også til pastorene om min drøm, nemlig vekkelse og misjon i hele India. Pastorene svarte med stor begeistring på oppfordringen om å bli med i den store innhøstningen. RSOM-bibelskolene er et redskap som vil arbeide for at denne drømmen skal gå i oppfyllelse gjennom å utruste de troende for denne innhøstingen.

Om kvelden var vi i Good News Church hvor 100 mennesker ventet på oss med fantastisk lovsang. Budskapet var om Guds farshjerte. Etter prekenen fikk alle som ville det en varm omfavnelse. Guds herlighet kom ned. Styrken av Guds nærvær og kjærlighet var sterkt tilstede. Pastor Violet så herlighetsskyen som lå under taket, og det var merkbart at dette var et spesielt møte hvor Gud gjorde mye i menneskers liv. Kanskje ble en ny dør for Restoration Ministry åpnet den dagen.

Styremøte i Restoration India
Restoration har startet sin egen organisasjon for misjon i India. Organisasjonen heter Restoration India og har som formål å starte bibelskoler og menigheter i hele India. Nå ser det endelig ut som våre anstrengelser blir belønnet og alle detaljer når det gjelder denne organisasjonen kommer på plass og vi kan sende større midler til misjonsarbeidet i India.

Stor menighet i Chennai tar imot RSOM
Nest siste dag på reisen fikk vi et møte med lederen for skolen som skal starte i Apostolic Church helt sentralt i Chennai. Menigheten har tre gudstjenester på søndager hvor ca tre tusen er samlet. De har lest gjennom vårt materiale og våre bøker og ønsker å starte en skole som går over ett år hvor alle i menigheten som ønsker det, kan delta. Superspennende å se denne utviklingen. Hvordan Gud åpner opp en av de største byene i India for den visjonen som Han har gitt oss for å reise opp misjonærer i India.

Andra Pradesh

Andra Pradesh er helt klart i enda større behov av misjon og satsing på evangeliet enn Tamil Nadu. Her er folk superåpne for evangeliet og bare venter på at noen skal fortelle dem de gode nyhetene.
Etter en fin flytur begynte en tredagers misjonstur til Srikakulam-distrikt hvor RSOM skoler har pågått i over to år. Vi hadde møte i en landsby hvor hundre var samlet i en bitte liten kirke og på et hustak i en annen landsby. Flere syke ble helbredet og en døvstum jente fikk tilbake hørselen og begynte å snakke. Ca femti ble bedt med til frelse på disse to stedene. Nye menigheter er i ferd med å etableres.

Søndagsgudstjeneste i hovedkirken til RSOM i Andra ble et møte hvor Guds rike ble merkbart etablert både i den åndelige verden og i tilhørerne. Det er sterkt å merke at menigheten er ved å bli et skikkelig apostolisk senter med stor kraft og entusiasme og giverglede for det Gud gjør i området. Mandagen ble en stor og flott graduation seremoni holdt til ære for de 100 elevene som har vært med på de to siste RSOM -skolene.

Her er bilder fra Michael Job senteret hvor 350 jenter bor og går på skole

Etter graduation i RSOM-skolen i Coimbatore, gikk turen til Michael Job senteret som ligger 40 minutter utenfor Coimbatore. Gjensynsgleden var stor både blant elever og ledere på da vi kom på besøk. Det ble arrangert ekstra kvelds-chapel for jentene som ivrig samlet seg for å høre Guds Ord og oppmuntrende tale om Guds kjærlighet. Alle jentene ble lagt hendene på og fikk oppleve noe av salvelsen som vi kjenner har forvandlet våre liv.

Kl 5:30 neste morgen var jentene oppe igjen til morgenbønn og lovsang! Her fikk de høre om Guds helbredende kraft, og fikk motta helbredelse.

Vi har en spesiell kjærlighet til disse jentene og besøker dem så ofte som vi kan når vi er i India. Nå har lederne fra Abundant Life Fellowship fått oppgaven å komme inn og prise Gud sammen med jentene hver lørdag kveld. Vi har også et tilbud til dem om å trene de store jentene i 10 til 12 klasse i en egen RSOM skole.

Vil du gi en gave, så vil elevene på skolene og deres ledere og lærere ta imot med stor takk!

GAVER TIL RESTORATION:
Konto: 1503 42 34997 i DNB  merk :misjon
(skattefradrag i 2017; gaver over kr 500 inntil 30 000)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s