Sommerkonferanse 2018 en stor suksess!

Sommerkonferansen 2018 er akkurat over og mange hundre ble velsignet med fantastisk lovsang og god og salvet forkynnelse.

5 dager i Guds nærvær med gode talere fra Skandinavia og herlig lovsang fra flere lokale menigheter var med.

Første sommerserkonferanse var i langhushallen 2017. Den ble arrangert av Familiekirken i Follo og nådde også flere hundre med fornyelse, vekkelse og salvet forkynnelse. Noe er etablert både i den åndelige verden og i Oslo-området for at vekkelse og trosundervisning skal gå frem.

I år opplevde vi at konferansen skulle utvides til flere menigheter og til et større område. Vi fikk et samarbeid med Sentermenigheten i Asker som vi har kjent i en årrekke og ble enige om å arrangere konferansen sammen.

Det vi fikk erfare var at gjennom å samarbeide kan vi nå flere og oppleve mer av det Gud har for oss sammen. Det er allerede opprettet et samarbeid mellom pastorer rundt Oslofjordområdet hvor nettopp det man ønsker er et større samarbeid både når det gjelder sommerkonferansen og flere andre ting. Jeg kommer tilbake med mer informasjon om dette senere. Helt konkret hadde vi lovsangere fra Elihu, Catch the fire, Sannhetens ord og Familiekirken. Forkynnere var Egon Davidsen, Raymond Urne, Ole bjørn Urne, Jørn Strand, Kjell Haltorp og Rune Borgsø fra Livets Ord.

Det var helt fantastisk å merke den enhet og strøm av Den hellige ånd som preget konferansen. Alt var fylt og ledet av Den hellige ånd som at alt var født i Ånden på en nydelig måte. Det er vanskelig å beskrive.

Vi er nå så glade og lykkelige for at vi startet konferansen sist år og at vi var lydige å flytte konferansen til Asker i år. Sentermenigheten har gått igjennom mye både i media og fra andre menigheter de to siste årene, det er ikke noen hemmelighet. Vi opplevde allikevel en stor tro på dem og at Gud skulle gi dem en snuoperasjon gjennom nettopp sommerkonferansen. Gud er trofast og gjør alt det han har lovet. Vi gleder oss til å se hva Gud gjør både der og i andre menigheter fremover.

Himmeliv er vår parallelle barnekonferanse og den vokste ytterligere fra sist år med flere barn og medarbeidere. De hadde underholdning, lovsang og forkynnelse av dyktige medarbeidere som sørget for at barna fikk minst like så mye som de voksne. Simon Henriksen barnepastor i familiekirken sto i spissen for dette arbeidet.

Vi er ennå ikke helt klar på hvor konferansen skal være neste år, men helt klar på at denne konferansen er kommet for å bli!

Hele konferansen er opptatt og sendes på YouTube og kanal 10 Norge!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s