I August handler søndagene om tro

Jeg har akkurat utgitt en ny bok: «Tro som overvinner».
Budskapet om tro har forvandlet våre liv!
Vi dro ut på misjonsfeltet i 1984 med en nyfødt baby, men uten penger.
Vi dro på bibelskole til Sverige i 1985 med hungrige hjerter, men uten penger.
Vi dro tilbake til bibelskole i 1990 med to barn uten penger.
Vi dro til misjonsfeltet med tre barn til Afrika i 2002 uten penger.
Vi dro til Norge i 2005 uten penger.

Hva prøver jeg å si: Jesus sa, du kan ikke tjene Gud og mammon. Du må velge enten eller. Tro er middelet gjennom hvordan du tjener Gud. Alt det vi har gjort inntil nå har vært gjennom tro. Vi har aldri hatt midlene, ressursene, medarbeiderne, lederne, og så kan jeg fortsette. Men vi har gjort alt gjennom lydighet til Gud og gjennom tro. Jeg prøver ikke skryte av min tro, om det er det du tror. Men jeg vil skryte av min Gud. For Gud er alle ting mulig og med Gud er alle ting mulig.
Disse sannhetene har vært vår livsvei og har skapt alt vi har vært med på de siste 34 årene. Ja, men det kan vel ikke være så mye sier noen: Vel, et titalls menigheter i Danmark, et hundretalls menigheter i Ukraina, en menighet i Afrika på 20000 mennesker. Hva vi har vært med på i Norge er for tidlig å snakke om, vi er bare i begynnelsen av det Gud vil gjøre og kommer til å gjøre. Mitt poeng er bare at det er troen som gjør alt sammen. Ikke vi, men Gud.
Vi har alltid trodd for store ting. Noen har sagt de ikke vil være med på store visjoner. Men alle Guds visjoner er store.
Det er kjennetegnet på at de er fra Gud.
En bibelskole hvor vi kan se Gud transformere Skandinavia og Europa.
En skole hvor barn i Follo kan lære Guds veier å kjenne.
En menighet som kan være et senter for vekkelse.
En bygning som kan romme alt sammen.
Vi tror Gud for store ting, men vi har en stor Gud. Hvis vi skulle gjøre han mindre enn han er ville det være å gå på kompromiss.
Det er denne troen vi snakker om. Det er denne Gud vi snakker om. En Gud for hvem alt er mulig og som vil gjøre storverk i våre liv og igjennom våre liv.
Jeg snakker om Gud som den han virkelig er. Ikke en liten mini-Gud som ikke kan noen ting og vil noen ting, men en stor og mektig Gud.
Om du blir inspirert av å høre om tro og hva Gud kan: kom på søndagene i Familiekirken i august måned og du vil bli inspirert til å komme ut i det Gud har kalt deg til. Gud har kalt alle til å være med. Ingen er kalt til å stå utenfor og kikke inn når Gud skal begynne sitt storverk i Follo.
Vi har akkurat fullført en sommerkonferanse i Oslo-området som var helt fantastisk. Dette er i ferd med å bli en konferanse for Oslofjordområdet som involverer flere menigheter og som mobiliserer unge og voksne til vekkelse og innhøsting i vårt område. Vi kan nesten ikke vente til å se fortsettelsen, men vi gleder oss.

Kom og vær med å se ditt liv og din families liv bli forvandlet til mer enn du hadde håpet på. Kom og vær med i denne viktige tid. Finn din plass i menighet. Kom og gå på bibelskole. Kom og bli forberedt på tidenes største innhøsting: Guds rike er nær!

Mvh hilsen pastor
Egon Davidsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s